mandag 30. mars 2009

Yndlingsfilm.


Denne uken skal du skrive et referat om din yndlingsfilm. Husk forskjell på referat og anmeldelse. Lykke til.


30 kommentarer:

Jonathan sa...

KURT BLIR GRUSOM!
Kurt oppdager en dag at samfunnet i bunn og grunn ikke respekterer trucksjåfører noe særlig. Kona er en ambisiøs arkitekt, naboen er lege, og heller ikke Kurts unger ser ut til å være særlig tilfreds med farens yrke. Selv om Kurt er populær på jobben og liker å kjøre truck, slutter han, og begynner å klatre på den sosiale rangstigen: Han vil bli lege, han vil bli rik, han vil være noen. Til slutt vil han til og med være statsminister. Ingen av delene lykkes særlig godt for ham, og Kurt blir etter hvert grusom.

mari3 sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
mari3 sa...

Hot Chick !
Det handler om en jente som heter Jessica hun er skolens mest populære jenta på skolen,leder av cheerleding laget og hun date'r skolens beste fotball spiller , men en dag forandrer alt seg når hun stjeler noen magiske øredobber , hun tar på en og mister den andre , og de øredobbene gjør at folk bytter plass at de får nytt utsende , så mister hun den ene , også dagen etter våkner hun som en 40 år gammel man . Det er kjempe komisk når hun får vennene sine til og skjønne det men så blir det et kappløp med tiden får og få tilbake utsende sitt :)

Morra di ;D sa...

Trigger :-))
Trigger er en film om en jente som lyver om at hun er kjempe god til å ri og sånt men egentlig kunne ho ikke ri i det hele tatt en dag er hun og veninnen hennes på basketball banen det er en hest inne låst der guttene i klassen til ho jenta hiver steiner på den ho sier at de skal holde opp da sier guttene gå inn til den a var det ikke du som var så god til å ri?? hun går inn men hesten er helt vill guttene drar da kommer bestefaren til jegnta han er kjempe god yil å drive med hester han temmer deg og sånt da de er ferdig øver jenta deg på å ri hun blir kjempe god til sluttdør bestefaren og hesten men jenta får en ny hest. :-)))

t0nj3 sa...

freaky friday !
det hanler om en 16år gammel jente som heter Anna , og har en mamma som heter Tess .. Dem drar på en kina resturant og bytter plass i kroppene da dem spiser en spesiel kake og leser et dikt . dem bytter roller og Anna blir moren og Tess blir Anna , dem driter seg ut forran masse mennesker å det er et problem , Tess skal gifte seg den dagen . Anna er i kroppen til moren å på bryllupet har henne tenkt til å avlyse bryllupet , men i tidet blir dem seg selv igjen :D
kjempe morsom film .. Du burde se den ... : - D

MountedEli sa...

SOM TO DRÅPER VANN!!!
Som to dråper vann handler om identiske tvillinger, den ene tvillingen har en mor, og den andre har en far. På sommerleir finner de ut at de er tvillinger, og de bestemmer seg for å bytte plass når de skal hjem. Etterhvert da de forteller foreldrene hva de har gjort, må foreldrene møtes. Da blir foreldrene sammen, og tvillingene blir tvillinger igjen.. :D:D Eli Raasok

Håndballjenta sa...

ALVIN OG GJENGEN !
Alvin og gjengen er tre ekorn som kan synge. En dag møter de en mann som heter Dave som synger og skriver sanger selv. Så ekornene spør Dave om de kan bo hos han, han sier ja, men ekornene lager bare kaos. Og når Ien sjefen til Dave får høre om disse ekornene som kan synge og danse, tenker han på at de kan lage plater og synge ove hele verden, så han kan få penger. Så en dag flytter ekornene til Ien pågrunna de leser en lapp Dave skrev når de drev og rota i hele huset hans. Så nå har de blitt veldig bortskjemte. De opptrer så mye at de ikke klarer å synge mer og da flytter de tilbake til Dave igjen..

chris sa...

smokingen

Det handler om en mann som heter
jimmy tong som først er taxi kjøfør
og etter vert så for han jobb for byens viktikste mann og det blir att en bombe under bilen hans og sjeken til jimmy tong blir hardt skada og dør sø tar jimmy tong på seg pen dressen til sjefen så begynner pen dressen og snakke og han kan gjøre utrolige ting og han for et oppdrag av noen top hemmelige agenter som hjelper han.

Davan sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
plumpen sa...

ORPS-The movie :-D

Orps handler om vennegjengen Ikko, Amalie, Babb, Murmel og Ling som spiller i Gamle Tomter skolekorps, som skal være med i NM. Det er korpstur! På turen vil: Amalie få seg kjæreste, Ling bli oppdaget p.g.a sitt store talent, mens Ikko håper at Ling oppdager han.
Men en ting står i veien for de: Korpsets dirigent, Elsebeth Bull.
Hun gjør alt for å få gjengen ut av korpset og det gjør hun med juksene loddtrekning.. Hun påstår at de ikke har nok penger til å ha med alle på korpstur. Hun vil vinne! Gjengen blir helt knust da de får høre at de ikke får være med til NM.. Men det stopper ikke gjengen. De lager sitt eget korps - Orps. De får med seg deres gamle dirigent Morris. De spiller med hjertet og ikke med noter. De melder seg på NM. Elsebeth gjør alt for å prøve å stoppe de. Hun klarer det ikke. Orps vinner NM!!!

Lotte :-)

Joiz sa...

Lange Flate Baller!
6 gutter som jobber på et verksted å som er interesert i fotball bestemer seg en dag for og ta en bil og reise til Tyskland for og se Norge i VM. Dem kommer ikke vel frem men tilslutt ja, der merker også sjefen at sønnen hans er Tysklands beste spiller. En annen mann blir også forelsket i en dame han akkurat har møt. Det ender med at sjefen får kontakt med sønnen og at han ene mannen får seg dame. Sønnen til sjefen begynner å spille for FFK, litt etter spør en verdens kjent trener med navn Jose Muriniho om FFK trenger ny trener.
Oppfølgeren heter 'Lange Flate Baller 2'.

Håkelia sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Davan sa...

RINGENES HERRE 1
Frodo er hobbit, han får en ring av Bilbo. Frodo har en venn som heter Sam. Det er et møte om hvem som skal føre ringen til Mordor og kaste den lavaen. Frodo reiser seg og sier at han kan gå med den.
Men da sa Gandalv at han blir med på reisen, og da kommer Aragorn, Legolas, Gimli, Sam, Pippin, Munti
og til slutt Boromir.
På veien møter de en hær av Orker, Frodo og Sam fortsetter videre.
Og Boromir døde i krigen.
Og Pippin og Munti blir tatt til fange. og resten drar etter orkene for og redde Pippin og Munti...

Fikkelikken sa...

HJEMME ALENE1
Kevin oppdager en morgen at det er ingen hjemme i huset, for familien var så stresset når de dro at de glemte Kevin i alt stresset.
Kevin gjør mye morro som han alltid hadde hatt lyst å gjøre.
Men det er to klossete innbruddstyver som skjønner at bare Kevin er hjemme, men Kevin må kjempe i mot og han lager mange feller, for å holde tyvene unnna.

Lene sa...

TWILIGHT!
Bella bor sammen med moren sin og hennes nye kjæreste. En dag finner moren og kjæresten hennes ut at de skal flytte pga jobben hans. Bella skal ikke være med så hun skal bo hos faren sin. Når Bella kommer til faren sin og begynner på ny skole får hun fort venner. Hun blir informert av vennene sine at det er en søskenflokk der som er litt rare, de er aldri på skolen på solskinns dager. En dag blir Bella nesten påkjørt, men Edward Cullen den rare gutten som aldri er på skolen på solskinns dager kommer på et sekund og stopper bilen med bare hendene. Han redder Bella, men ingen i hele skolegården forstår ikke hvordan han kom fram så¨fort siden han stod et stykke unna. Bella synes at det er rart at han er ISKALD på hendene og at han stopper en bil med hendene at hun leser bøker for å finne ut hva det er. Bella og Edward blir etterhvert bedre venner, men så finner Bella ut ved å lese bøker at han er vampyr. Bella blir litt redd, men hun forstår at han ikke vil skade henne. Bella begynner å forstå Edward. De blir eterhvert kjærester. Bella møter vampyrfamilien hennes og noen av dem går hun godt sammen med. En dag når Bella, Edward og familien til Edward skal spille baseball kommer det tre vampyrer for å skade Bella fordi hun er et ordentlig menneske. Familien til Edward og Edward prøver å hjelpe Bella i sikkerhet. De prøver å lure den farligste vampyren, men det går ikke. Den farligste vampyren finner Bella, han prøver å skade henne, men Edward og familien hans kommer litt sent, men Edward redder Bella. Når alt er over og Bella er frisk igjen drar hun og Edward på skoleball.

Diddi sa...

Wild Hogs.
En gjeng med "wannabe"-bikere ser etter nye eventyr og reiser på motorsykkelferie for å finne det de er på jakt etter. På reisen møter de Del Fuegos, en fryktet motorsykkelgjeng fra New Mexcio. Et møte som går fryktelig galt.
De får problemer med både koner, gamle motorsykkelgangstere og heavy bikere.

bondevik frøsræv sa...

Tropic Thunder
Tropic Thunder er en film som handler om at de skal lage en film fra vietnam krigen,men skuespillerne er bortskjemte og de får en eksplosjon verdt 4 millioner ikke på film.Derfor bestemmer regissøren og han som har lagd historien at de skal sende dem ut hvor det skjedde og sette ut skjulte kameraer.Når dem kommer fram sprenger regissøren ,men skuespillerne tror det er falskt å spiller med helt til han ene blir kidnappet av en langer på 13 år,og de må reddde han.De kommer seg bort og han ene får en Oscar pris for en film om wen falsk film om Vietnam-krigen.

Sondre sa...

Black shot!
Martin er den beste diamant tyven i hele New York. Han og kompisene skal overta en diamant.Men martin blir tadt og fester diamanten i et rør som da blir en politi bygning.
Og han må forfalsket papirer sånn at han kommer inn der.Det går fint.
Men han blir sendtb på oppdrag og møter gamle venner og ordner opp løfter.Da blir det ikke bra.Etter oppdrag for og finne den diamanten.Det gjør han til slutt også.Han finner den og stikker til Mexico. Happy END

fiolin kake sa...

4 Barn, Peter, Lucy, Edward og Susan, alle finne billetter til en episk eventyr, men de er snart fanget av Willy Wonka. Snart Lucy finner en garderobe og skritt inn i den magiske verden av Gnarnia og etter hvert de fire foreldreløse er kampen for å lagre Edward og stoppe hvit kjerring!

fiolin kake sa...

epic movie

Diddi sa...

Wild Hogs.
En gjeng med "wannabe"-bikere ser etter nye eventyr og reiser på motorsykkelferie for å finne det de er på jakt etter. De er i 40-åra alle sammen, derfor har de litt "avføringsproblemer"... På reisen møter de Del Fuegos, en fryktet motorsykkelgjeng fra New Mexcio. Et møte som går fryktelig galt.
De får problemer med både koner, gamle motorsykkelgangstere og heavy bikere.

Håkelia sa...

HOT ROD
Rod Kimble er en stuntmann som gjør idiotiske stunt som går til dass. Rod kimble har en gammel moped og en dag skal han hoppe over bassenget. hoppet går ikke så bra som han hadde trodd. en dag møter han en gammel skolevenn og han prøver å si at han fortsatt er forelsket i henn men da han har tengt til å si det kommer kjæresten hennes Jonathan som kjører en chevrolet corvette.
Rod Kimble drar til sitt sinnested inne i en skog og med ett uhell snubler han og faller flere hundre meter ned en bakke, og når han er ferdig med fallet så ser han en stor plaket som det står: hopp over femten busser og lag en ny verdensrekord foran Evel Knievel. han bestemmer seg for det bare på grunna han skal få 50,000$ for hjerteplantasjon til stefaren Frank, så han kan banke dritten ut av han etter alle årene Rod har blitt ertet. dagen etter bestemmer Rod seg for å ikke hoppe over femten busser fordi han har fått vite at faren hans ikke var en stuntmann, som han har trodd i alle år, så han drar på butikken og kjøper masse sprit og sånn. vennene hans overtaler han til å hoppe over femten busser fordi han er skapt til stunt. han hopper over bussene og blir hardt skadet etter hoppet. 6 måneder senere er både Rod og Frank friske og det er et grill party hjemme hos Kimble familien. Rod går ned i kjelleren får å banke Frank, men det ender med at de bryter seg igjennom veggen og går ut i hagen. til slutt har Rod overtaket og tar dritetrikset på Frank, og Frank driter på seg.

Odis sa...

BRUDENS FAR 2!!

George banks har nettop fått vite at han skal bli bestefar!!
han syntes selv at han er for ung til og bli bestefar så han farger håret og kjøper en cabrole.når han kommer hjem til konen begynner det og tordne og de koser seg litt.3 månter etter får han vite at han skal bli pappa for 3 gang ! han selger huset og konen hans blir sur på ham.men han kjøper huset tilbake.

Ann-Chatlott^^, sa...

Twilight!
Bella bor sammen med moren sin og hennes nye kjæreste. En dag finner moren og kjæresten hennes ut at de skal flytte pga jobben hans. Bella skal ikke være med så hun skal bo hos faren sin. Når Bella kommer til faren sin og begynner på ny skole får hun fort venner. Hun blir informert av vennene sine at det er en søskenflokk der som er litt rare, de er aldri på skolen på solskinns dager. En dag blir Bella nesten påkjørt, men Edward Cullen den rare gutten som aldri er på skolen på solskinns dager kommer på et sekund og stopper bilen med bare hendene. Han redder Bella, men ingen i hele skolegården forstår ikke hvordan han kom fram så¨fort siden han stod et stykke unna. Bella synes at det er rart at han er ISKALD på hendene og at han stopper en bil med hendene at hun leser bøker for å finne ut hva det er. Bella og Edward blir etterhvert bedre venner, men så finner Bella ut ved å lese bøker at han er vampyr. Bella blir litt redd, men hun forstår at han ikke vil skade henne. Bella begynner å forstå Edward. De blir eterhvert kjærester. Bella møter vampyrfamilien hannes og noen av dem går hun godt sammen med, men de har laget noe mat til henne men hun sier att hun har spist da blir en av søsterene til Edward sur så hun knuser en talerken.
Hilsen Ann-Charlott

trym sa...

HOSTAGE!!

Når tre ungdomsgutter raner et toppsikkert hus blir Talley,som er politimann, satt i jobb igjen. Talley har lyst til å overlate det til myndighetene når en av politibetjetene blir skutt og drept. Villaen har alt av sikkerhetsutstyr som ungdomene bruker imot politiet. Tilslutt blir en av undomene, som er uskyldig, slippet ut av noe som kan kalles helvete. De som bor i huset blir fanget av 3 gærne ungdomer.

Øyvind sa...

Vin Diesel operasjon barne vakt
Deb tøffe marinesoldaten Shane Wolfe (Vin Diesel) er kapabel til å løse ethvert militært oppdrag, uansett hvor voldsom eller livsfarlig det er. Når en av regjeringens militære forskere blir drept får Shane i oppdrag å beskytte hans fem ville barn mens deres mor er bortreist. Å beherske to tenåringsrebeller, to opprørske småbarn og en baby viser seg å være et oppdrag som krever sin mann. Shane st år nå mellom to uforenlige oppgaver - å bekjempe skurker og å være husfar i en fembarnshusholdning...

Erik sa...

MADAGASKAR 2-HANDLINGSREFERAT.
vi følger våre venner på et helt nytt eventyr, siden sist hvor dem strandet på øya madagaskar.denne gangen prøver de og komme seg bort fra madagaskar ved hjelp av et fly.løven alex,flodhesten gloria,zebraen marty og sjiraffen melman bruker et fly som deres venner pingvinene har fikset og skal fly for dem. flyet funker, men dessverre blir det tomt for bensin og de styrter i et dyrereservat i afrika.de vil med en gang bort,men etter 2 minutter så ser de et dyreparadis fullt av dyr,og da skjer det mye.alex finner igjen sin mor og far,marty blir en del av en zebraflokk,gloria får seg en kjæreste og melman blir heksedoktor for de andre sjiraffene.men det går hulter til bulter.det viser seg at melman er forelsket i gloria og han forteller det.de blir kjærester,men alex kan ikke lenger se hvem av zebraene som er hvem forde at de er like og snakker likt,men han skjønner etterhvert hvem som er hans bestevenn marty,og de blir venner igjen.og det blir slik at marty ikke er en del av en flokk lenger,gloria får melman som kjæreste fode dem vil,og melman legger opp som heksedoktor samtidig som sjiraffene får sin gamle heksedoktor tilbake.og siden de fire bestevennene trives i afrika bestemmer de seg for og bli der en liten stund til.

Diddi sa...

Wild Hogs.
En gjeng med "wannabe"-bikere ser etter nye eventyr og reiser på motorsykkelferie for å finne det de er på jakt etter. De er i 40-åra alle sammen, derfor har de litt "avføringsproblemer"... På reisen møter de Del Fuegos, en fryktet motorsykkelgjeng fra New Mexcio. Et møte som går fryktelig galt.
De får problemer med både koner, gamle motorsykkelgangstere og heavy bikere. De møter mange rare mennesker på veien.På slutten ved rulleteksten ser man at Ty og resten av Ekstreme makover-gjengen bygger op motorsykkelbaren.

-- sa...

I ROMA

Søstrene Charli og Leila får sommer jobb i Roma hos et mote og underholding selskap. Sjefen der er
veldig sur og grinete. En av de
andre jentene som har sommerjobb der
gjør sånn at Charli og Leila får sparken. De prøver å finne ut hvorfor sjefen er så grinete.

Chros sa...

MADAGASKAR 2

Alex, Marty, Gloria og Melman prøver å reise fra Madagaskar-øya og tilbake til New York som de egentlig kom fra. Med et fly som styrtet på Madagaskar for mange år siden og pingvinene som kapteiner prøver de å reise, men det viser seg at det gamle flyet ikke holder langt nok og styrter i Afrika. Det går heldigvis bra med alle. Mens pingvinene prøver å finne nye deler til flyvraket, finner Alex og gjengen ut at det er fullt av andre dyr der, og det viser seg at det er et dyrereservat der Alex egentlig stammer fra. Han finner ut at moren og faren hans bor der, og de andre vennene hans, Gloria, Melman og Marty finner seg også godt til rette. Men da Alex må kjempe mot en annen løve for at han skal få være med i flokken taper han og blir utvist sammen med faren og moren sin. Alle vennene blir også i en krangel, men til slutt ender det godt og Alex og familien får komme tilbake til flokken og alle blir venner. Og Alex, Marty, Gloria og Melman bestemmer seg for å være dere litt til. ;-)


- Christoffer